آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

معطلی بیمه کارگران ساختمانی موجب قطع بیمه ۳۰۰هزار نفر شد

معطلی بیمه کارگران ساختمانی موجب قطع بیمه ۳۰۰هزار نفر شد رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور گفت: معطلی چند ساله بیمه کارگران ساختمانی موجب قطع شدن بیمه ۳۰۰هزار کارگر شد و ۵۰۰هزار کارگر ساختمانی منتظر نوبت در تأمین اجتماعی باقی مانده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر شوکت، رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره دستور رئیس مجلس برای تعیین تکلیف بیمه کارگران ساختمانی گفت: چند روز پیش رییس مجلس به کمیسیون اجتماعی دستور دادند هر چه سریع تر تکلیف بیمه کارگران ساختمانی را مشخص کند. باید گفت جناب رییس، کمیسیون اجتماعی چند سال هست که نظرش را ارائه داده و شما به عنوان رییس مجلس به جای حمایت از نظر کمیسیون اجتماعی متأسفانه به طوری عمل کردید که صحن علنی مجلس بر خلاف کمیسیون اجتماعی رأی داد، مثل همین مصوبه ای که دو سال متوقف شد.

 

وی ادامه داد: شورای نگهبان با این توقف دوساله مخالفت کرد و دوباره طرح به مجلس بازگشت تا دوباره رفع ایراد شود. بهتر است این بار موضعی را انتخاب کنید که به نفع کارگران ساختمانی است تا این پروسه طولانی مدت بیمه به نفع کارگران بسته شود.

 

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور بیان کرد: این معطلی چند ساله بیمه کارگران ساختمانی موجب قطع شدن بیمه 300هزار کارگر شد و 500هزار کارگر ساختمانی منتظر نوبت در تامین اجتماعی باقی مانده اند.اگر خواستار حل مشکل کارگران هستید از پیشنهاد کمیسیون اجتماعی در صحن علنی پشتیبانی کنید.

 

شوکت بیان کرد: 500 هزار نفر اکنون در نوبت بیمه هستند و با این حجم از مشکلات در کار هنوز نتوانسته اند بیمه پردازی را شروع کنند. انجمن صنفی کارگران ساختمانی، فعالان در این حوزه و مرکز پژوهش های مجلس با اعداد و ارقام به نمایندگان اثبات کردیم که کل بار مالی بیمه کارگران ساختمانی نیم درصد قیمت یک ملک می شود و وظیفه ذاتی و قانونی کارفرماست که حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت کند.

 

رئیس کانون کارگران ساختمانی افزود: طی سه سال گذشته تعداد کارگران ساختمانی بیمه‌ شده از 900هزارنفر به 650هزار نفر رسید.

 

شوکت با اشاره به گوشه ای از مشکلات خانواده کارگران ساختمانی افزود: کارگران ساختمانی کارشان فصلی است، روزهایی از سال مشغول کارهستند و روزهایی بیکار، امنیت شغلی ندارند و حتی اگر بیمه باشند نمی توانند از بیمه بیکاری بهره مند شوند، حضور اتباع بیگانه هم موجب بیکاری بیشتر این افراد و نصف شدن اندک درآمد خانواده های آنها شده است. حال شما خطرات و حوادث کاری که در محیط های نا ایمن این کارگران با آن روبه رو هستند را هم به همه دغدغه های این قشر زحمتکش اضافه کنید.

 

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی با اشاره به آمار 50 درصدی حوادث ناشی از کار برای کارگران ساختمانی گفت: کارگران ساختمانی حدود 10 درصد شاغلان کل کشور را تشکیل می دهند اما 50 درصد ازحوادث ناشی از کار برای این افراد رقم می خورد. روزانه در حوادث ناشی از کار، جان باختگی، قطع عضو و قطع نخاع داریم. این آمارها بجز آمارهای ساده مرگ و میر بر اثر سکته و غیره است. کارگرانی را داریم که با 60 سال سن حتی یک روز هم سابقه پرداختی بیمه ندارند و با این گذر از عمرو سختی کار دیگر تاب و توان اشتغال را ندارند حال تکلیف آتیه خود و خانواده اش چه می شود؟ یارانه ای که دولت به اقشار کم درآمد می دهد کفاف چند روز زندگی در این اوضاع اقتصادی کشور را دارد؟ پازل معیشت، کار و بیمه این افراد را که کنار هم قرار دهید متوجه خواهید شد که خانواده کارگران ساختمانی متحمل چه مشکلات و درد و رنج هایی هستند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار